Maske brezplačno ! Za mikro podjetja in samostojne podjetnike.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) poziva samozaposlene in mikro podjetja z 1 do 4 zaposlenimi, k prijavi na razpis za pridobitev brezplačnih zaščitnih mask.

 

 

V sodelovanju z Obrtno podjetniško zbornico Slovenije (OZS) bodo zaščitne maske prijaviteljem na voljo na 62 območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji. Vsak bo lahko prevzel maske na tisti enoti obrtne zbornice, pod katero spada po sedežu podjetja.

 

Obrtno podjetniška zbornica Slovenije (OZS) bo v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo razdelila 5 milijonov zaščitnih mask s ciljem preprečitve širjenja okužbe s COVID-19.

 

Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni (s.p.-ji, samostojni kulturniki, samostojni športniki, …) ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Javni poziv je objavljen na spletni strani OZS. Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu.

 

 

Postopek razdeljevanja zaščitnih mask

Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vlogo lahko oddate na spletni strani OZS. Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno, na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja.

 

Poziv je odprt do 15. 11. 2020 oziroma do razdelitev vseh razpoložljivih zaščitnih mask..

 

 

Seznam 62 območnih obrtno-podjetniških zbornic

 

 

 

Če vam ne gre prijava, me kontaktirajte, in vam brezplačno oddam prijavo.

Čim preje, tem bolje. Če bo mask premalo, jih dobijo tisti, ki prej oddajo vlogo.

 

 

ANDREJ KRAŠEVEC
Vodja računovodskega servisa

m: 068 164 684
m: 051 871 250
e: andrej@saturn-racunovodstvo.si

w: https://www.saturn-racunovodstvo.si/
fb: https://www.facebook.com/andrej.krasevec
ln: https://www.linkedin.com/in/andrejkrasevec/

    Računovodstvo

    Davčno svetovanje

    Nakup d.o.o.

    Virtualna pisarna