Pogoji uporabe spletne strani

Lastnik saturn-racunovodstvo.si

Lastnik spletne strani saturn-racunovodstvo.si in vseh njenih poddomen, v nadaljevanju “lastnik”, “Saturn račinovodstvo”, “lastnik spletne strani” in “Saturn računovodstvo”:

Saturn računovodstvo

Uporaba piškotov

Na spletni strani Saturn računovodstvo uporabljamo piškote. To so manjše datoteke, ki jih naša spletna stran avtomatsko ustvari ob vašem obisku, hrani pa jih tako na vašem računalniku in našem spletnem mestu.

Te datoteke so zanemarljive velikosti, zapomnijo pa si vaše nastavitve spletne strani ter nam pomagajo pri vodenju statistike vašega brskanja po spletni strani in hranijo podatke o vaših izpolnitvah povpraševalnih obrazcev.

Uporaba piškotov je nujna za zagotavljanje kar se da optimalne uporabniške izkušnje.

Varovanje zasebnosti

Pri Saturn računovodstvo spoštujemo zasebnost svojih uporabnikov. Upravljalec podatkov, ki jih uporabnik pošlje preko Saturn računovodstvo spletne strani je lastnik spletne strani Saturn računovodstvo. Podatki, ki jih uporabnik deli preko povpraševalnih obrazcev so nujni za začetek dialoga. Z oddajo izpolnjenih povpraševalnih obrazcev se uporabnik strinja, da se njegovi podatki lahko uporabijo za analizo interesa in trendov. Teh podatkov lastnik spletne strani Saturn računovodstvo ne deli z drugimi posamezniki ali podjetji.

Garancija

Kot uporabnik in obiskovalec Saturn računovodstvo spletne strani se strinjate, da do vseh storitev dostostopate na lastno odgovornost.

Varstvo zakonitosti

Pogoji sodelovanja so odvisni od tekočih zakonov in ostalih elementov prava Republike Slovenije.

Računovodstvo

Davčno svetovanje

Nakup d.o.o.

Virtualna pisarna